Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Πετρούλα τέλος ?

Είναι το τελευταίο «φρούτο» της εγχώριας showbiz και έχει αναστατώσει τον αντρικό πληθυσμό αλλά και τα χρηστά ήθη των τίμιων –πλην φτωχών- δημοσιογράφων... Ο λόγος για την 20χρονη σταρλέτα Πετρούλα Κωστίδου.

Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο και σε ηλικία μόλις 20 χρονών κατάφερε να εξιστορεί με περισσό ζήλο το δελτίο καιρού του Star Channel. Χιλιάδες άνδρες συντονίζονται με το τηλεοπτικό κανάλι την ώρα των ειδήσεων για να πάρουν μια γεύση από Πετρούλα. Ανεπιβεβαίωτες φήμες θέλουν του άντρες της επαρχίας να συγκεντρώνονται στο καφενείο του χωριού για να παρακολουθήσουν το λάγνο καιρό της Πετρούλας και να ξεσπούν σε χειροκροτήματα μόλις η Πετρούλα πει την περιβόητη φράση της «Είμαι η Πετρούλα και μόλις τελείωσα»!

Χτύπησαν όμως τα πρώτα καμπανάκια για τη νεαρή σταρ του Star. Ένας αγανακτισμένος τηλεθεατής κατήγγειλε στο ΕΣΡ τον τρόπο που το κανάλι επέλεξε να παρουσιάσει τον καιρό. Συγκεκριμένα ο καταγγέλλων λέει χαρακτηριστικά: «θεωρώ απαράδεκτο τον τρόπο που επινόησε η διεύθυνση του καναλιού προκειμένου να παρουσιάζει ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως το δελτίο καιρού από το οποίο εξαρτώνται τόσοι πολίτες και επαγγελματίες». Ακολούθησε ανακοίνωση από το ΕΣΡ όπου δήλωνε ότι θα ξεκινήσει έρευνα για τη θύελλα της Πετρούλας. Ίσως σε λίγους μήνες η Πετρούλα να λέει τον καιρό με κοστούμι και χωρίς σχόλια...

Πολλοί κατηγορούν το Star ότι στοχεύει στα αρχέγονα ένστικτα των ανθρώπων για να ανεβάσει την τηλεθέαση, άλλοι πάλι ότι ως πρότυπο(;;;) θα συμπαρασύρει τους νέους στο δρόμο του εύκολου κέρδους, άλλοι ότι το επόμενο στάδιο θα είναι ένα γυμνό δελτίο ειδήσεων στα πρότυπα των ξένων καναλιών. Το STAR διαβεβαιώνει ότι η Πετρούλα δε θα κυκλοφορήσει (τελείως) γυμνή, ίσως βέβαια το ξανασκεφτούν όταν το φαινόμενο «Πετρούλα» θα βρίσκεται σε ύφεση... Το σίγουρο είναι ότι η μικρή θα εξαργυρώσει τα 15 λεπτά δημοσιότητας σε φωτογραφήσεις, διαφημίσεις και ό,τι μπορεί να προσφέρει ένα τέτοιο πακέτο.

forthnet.gr

Sex video, porno

Η ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΚΩΣΤΙΔΟΥ ΜΕ ΦΟΥΣΚΩΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Στο κατάμεστο Lobby εμφανίστηκε λίγο μετά τα μεσάνυκτα η γνωστή Πετρούλα συνοδευόμενη από φουσκωτούς για να πάει κοντά στον dj και να κάνει αυτό που ήδη γνωρίζει πολύ καλά να πει τον καιρό της …Κομοτηνής.

Ο καιρός λοιπόν ήταν συννεφιασμένος και όλο χάρη και τσαλίμι η Πετρούλα που αποθανατιζόταν από κινητά τα είπε, κουνήθηκε στους ρυθμούς της μουσικής, ευχήθηκε καλή διασκέδαση, κι έφυγε για να κάνει και κάποια ακόμη στιγμιαία εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο «Ηχοδρόμιο».

Με τα κινητά τους την φωτογράφιζαν οι νεαροί θαμώνες, δεν αρνήθηκε, ούτε λειτούργησε σαν ντίβα, ήταν με αποκαλυπτικό των σωματικών προσόντων της μαύρη τουαλέτα κι έδειχνε ότι είναι ένα νέο 20χρονο κοριτσάκι που όμως δεν έχει καβαλήσει καλάμι.


Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ